Oh My Foodness

OMF, oftewel Oh My Foodness, is een foodblog waar je dagelijks nieuwe recepten kunt vinden. Dit varieert van snacks tot recepten voor het avondeten en van ontbijt tot lunch. De recepten zijn afgestemd op het seizoen. Op OMF zijn niet alleen recepten te vinden. Alles wat met eten te maken heeft, kun je terugvinden op dit blog; recensies van kookboeken, leuke hotspots en reviews van producten. In 2011 kwam Oh My Foodness van de grond. In eerste instantie was het bedoeld als website om recepten op te delen. Inmiddels is OMF een echt bedrijf geworden dat veel meer is dan een website voor recepten.

Food & Travelblog

Sinds 2014 is OMF niet alleen een foodblog, maar ook een travelblog. Lekkere recepten worden afgewisseld met persoonlijke reisverslagen. Alle tips wat betreft een stedentrip of mooie reis zijn te vinden op het blog. De beste hotels, de lekkerste restaurants, de leukste activiteiten; alles wat je moet weten over een trip naar Rome, New York of een andere bekende stad vind je op Oh My Foodness. De recepten die gepubliceerd worden op de website zijn heel uiteenlopend. Er komen diverse soorten keukens aan bod en er is ruime keuze uit gecompliceerde of juist eenvoudige gerechten. Tevens zijn er verschillende kookboeken uitgegeven die je kunt bestellen via de webshop. Zo maak je bijvoorbeeld een reis rond de wereld vertaald in 65 recepten.

Samenwerking

Naast haar werk als fulltime foodblogger is de eigenaresse van OMF ook beschikbaar als foodstylist en -fotograaf. Zo heeft ze al haar bijdrage kunnen leveren aan de kookboeken van Shane Kluivert, Fajah Lourens en Fatima El Irari.
Tevens is ze in te huren voor een gezellige kookworkshop of voor een presentatie of lezing. Via Facebook, Instagram, Twitter en YouTube is OMF actief aanwezig en hier kun je dus ook terecht voor al het laatste nieuws, de lekkerste recepten en de leukste traveltips.