Jouw dagelijkse portie nieuws

Of het nu leuk, grappig of heftig nieuws is, je leest het op LINDA.nl. Van Trump tot aan Temptation Island; alles komt aan bod. LINDA. is een vrouwentijdschrift, opgericht in 2003, rondom en in samenwerking met tv-persoonlijkheid Linda de Mol. Elk nummer heeft een thema waarbij Linda zelf op de omslag staat, gekleed in de stijl van het thema van het nummer van die maand. Het blad en de website zijn beide erg herkenbaar aan de uitstraling van LINDA. en sluiten goed op elkaar aan. In het blad lees je boeiende, meeslepende verhalen en op de website lees je snel het laatste nieuws en de leukste snacks.

LINDA.TV

Op LINDA.TV worden verschillende leuke, maar ook heftige onderwerpen aangesneden. Thema’s komen wekelijks terug en vertellen een verhaal aan de kijker. In samenwerking met Videoland presenteert LINDA. ‘Eetstoornissen: maskers af’. Hierin ziet de kijker verhalen van jonge mensen met een eetstoornis. LINDA. probeert met deze serie het taboe rondom eetstoornissen te verbreken. In de categorie ‘Om te gieren’ vind je vanzelfsprekend hilarische video’s. ‘Neem hier even de tijd voor’ onthult schokkende verhalen van mensen die iets heftigs hebben meegemaakt in hun leven. Tot slot gaat LINDA. met de tijd mee door het publiceren van vlogs en ze geven kijkers een kijkje achter de schermen bij de covershoots.

De populaire lijstjes

Ook de lijstjes zijn erg populair op LINDA.nl. 10 x de best gelezen artikelen van afgelopen jaar, 7 x jullie grootste dateleed en 5 x virals van 2018. Hierin vind je jouw dagelijkse portie vermaak en informatie ineen.

Het tijdschrift

Er zijn verschillende abonnementen waar je uit kunt kiezen. LINDA brengt verschillende versies van het tijdschrift uit. Zo is er ook een versie LINDA.meiden, L’HOMO en LINDA.man. Je kunt kiezen voor een abonnement met alleen het LINDA.tijdschrift of voor een abonnement met een aantal of alle tijdschriften van LINDA.