Het moment waarop je ten huwelijk wordt gevraagd is het mooiste moment uit je leven. Niet alleen voor degene die wordt gevraagd is dit moment uniek, ook voor de persoon die het aanzoek doet is dit een moment om nooit te vergeten. De plek waar het aanzoek wordt gedaan is dan ook erg belangrijk.
Een aantal unieke plekken in Nederland om een aanzoek te doen zullen hier worden genoemd.

Wind door je haren

De stranden op het Noord-Hollandse eiland Texel zijn een ideale plek om het aanzoek te doen. Vooral voor degene die op zoek is naar een rustige omgeving is dit een uitstekende plek. Zorg ervoor dat je het aanzoek doet met op de achtergrond de grote rode vuurtoren waar Texel bekend om staat. Een ring met diamant maakt het aanzoek compleet.

Al varend

In amsterdam zijn er tal van plekken om een aanzoek te doen. Eén van de beste plekken in deze stad is op een rondvaartboot tijdens een tocht door de Amsterdamse grachten. Gekozen kan worden uit één van de tientallen aanbieders qua rondvaarten waar Amsterdam rijk aan is.

Draken en ridders

Voor wie op zoek is naar een locatie in Middeleeuwse sfeer is het Muiderslot in het Noord-Hollandse Muiden een schitterende locatie. Dit slot hoort bij de bekendste kastelen van Nederland. De beste plek voor het aanzoek is nog voordat je de loopbrug over bent gelopen. Op deze manier is het kasteel met toegangspoort in de achtergrond te bewonderen.

De hoogte in

Voor wie graag de hoogte in gaat is de Dom in Utrecht de perfecte plek. Op 112 meter hoogte kun je je geliefde verrassen. De Dom is alleen te beklimmen tijdens een één uur durende rondleiding. Het is daarom belangrijk de rondleid(st)er vooraf te informeren over je plannen.

Voor de voetballiefhebber

Wanneer je toekomstige man of vrouw gek is op voetbal is de Johan Cruijff Arena een prachtige plek. Ook deze plek is enkel te bezoeken door middel van een rondleiding.