United Wardrobe is een app waarmee je kleding, schoenen en accessoires gemakkelijk kunt kopen en verkopen. Je kunt de app vergelijken met Marktplaats, maar dan voor je kledingkast. Door het grote aantal gebruikers uit Nederland, België en Frankrijk zit er altijd wel iets voor je bij!

De United Wardrobe-app

De app van United Wardrobe toont je verschillende categorieën kleding en schoenen in jouw maat. Je kan filteren op nieuwe producten, maar ook voor tweedehands topstukken ben je hier aan het juiste adres! Voordat je begint, geef je jouw maten en gegevens in, zodat je producten kunt zien die jou passen.

Is jouw eigen kledingkast toe aan een grote opruiming? Via de app maak je gemakkelijk foto’s van jouw items en plaats je ze direct online. Andere gebruikers kunnen op deze manier jouw limited editon Nike’s direct kopen of een bod uitbrengen. Op deze manier kunnen de prijzen van de producten laag gehouden worden en kan je voor een paar tientjes al mooie (nieuwe) designerkleding op de kop tikken. De verzendkosten zijn voor de koper en de app maakt gelijk een verzendlabel voor je aan, wanneer je een product verkocht hebt. Je hoeft dus alleen jouw pakketje in te pakken en naar het dichtstbijzijnde postkantoor te brengen en de code te laten scannen. Wanneer de koper het pakket heeft ontvangen, geeft hij of zij dit aan en krijgt de verkoper uitbetaald. Je ontvangt 90%. De overige 10% blijft bij UW. Bedenk voor het hanteren van de juiste prijs goed wat jij zelf zou uitgeven aan een tweedehands kledingstuk.

Beschikbaarheid

De app van United Wardrobe is beschikbaar voor iOS apparaten via de App Store en voor Android toestellen via de Google Play Store. Happy shopping!