FoodExplore Utrecht

All you can eat, maar dan net iets anders. Dat is waar FoodExplore om bekend staat. Het lekkerste eten van over de hele wereld wordt voor je bereid in meer dan 20 verschillende keukens. De topchefs maken het eten van jouw keuze voor je klaar waar je bij staat. Van Spaanse tapas tot culinaire wokgerechten uit Azië en van Italiaanse pasta’s tot oer-Hollandse poffertjes; je vindt het allemaal FoodExplore gevestigd in The Wall langs de A2 in Utrecht.

FoodExplore is meer dan een all you can eat restaurant

Bij FoodExplore in Utrecht hoef je niet te kiezen. Je kunt onbeperkt eten en er is een ruime keuze uit gerechten van over de hele wereld. FoodExplore beschikt over een ruim opgezet restaurant waar plek is voor zowel grote als kleine gezelschappen. Er zijn speciale kortingsacties voor grote groepen. Verschillend meubilair en sfeervolle verlichting en decoratie zorgen ervoor dat een ieder zich thuisvoelt in het restaurant. FoodExplore doet een beetje denken aan een FoodTruck Festival exclusief trucks, maar inclusief een rijk aanbod aan heerlijke en bijzondere gerechten. Heb je zin om te wokken of ben je uit op Chinese bami? Niets is zo veelzijdig als een avondje uiteten bij FoodExplore. FoodExplore is dus veel meer dan enkel een Wok Restaurant in Utrecht.

Prijzen en reserveringen

De prijs per persoon staat van tevoren vast. Deze prijs geldt voor een diner van 2, 3 of 4 uur. Het meest gekozen arrangement is de optie waarbij je gedurende 3 uren onbeperkt geniet van eten en drinken. Heineken bier van de tap, huiswijn, koffie, thee en frisdrank zijn bij deze prijs inbegrepen. Een speciaal biertje of een wijntje van de wijnkaart wordt geserveerd tegen een kleine toeslag. Voor kinderen zijn er aangepaste prijzen en de jarige eet met korting. Kortom, eten bij FoodExplore is ook een feestje voor de portemonnee. Reserveren is mogelijk via de website. Hier kan je gelijk speciale wensen aangeven, zoals een kinderstoel of een verzoek om een lage tafel of juist een extra romantisch plekje in het restaurant. Je kunt natuurlijk ook reserveren per telefoon.